Posts

Showing posts with the label ISABELLE HUPERT

Une i admiroj me te vertete ata njerez qe nuk kane nevoje qe te jene te rrethuar nga shume gjera. - Nga Isabelle Huppert

Jeta fillon me lojen. - Nga Isabelle Huppert

Mua me pelqen qe te marr keto personazhet e pazakonta dhe pastaj t’i bej ato sa me normale qe te jete e mundur, sepse ne qe te gjjthe e dime qe tragjedia dhe anormalja gjithmone e fshehin vetveten pas normales. - Nga Isabelle Huppert