Posts

Showing posts with the label LETRA

Nga Leo Tolstoy per Valeria Arsenev

Nga Juliette Drouet per Victor Hugo (e dashura e shkrimtarit), 1835

I pambrojtur, Ugo Foskolo, Letrat e fundit te Jakopo Ortisit, 1798

E dashur Milena, do te doja qe bota te mbaronte neser. Me pas, une mund te marr trenin tjeter, te vi tek pragu yt ne Vjene, dhe te te thoja: “Eja me mua, Milena. Ne do ta duam njeri-tjetrin pa skrupuj apo frike apo kufizime. Sepse neser eshte fundi i botes. Nga Franz Kafka, Letra per Milenen

Don Kishoti, ndoshta, endrren time nuk e kuptoi. Ne plan te pare isha une me vetullat e mia te rrezuara. - Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

Engjelli im nga Honore de Balzac per Ewelina Haska, 1835

Letër nga Juliette Drouet per Victor Hugo (e dashura e shkrimtarit), 1835

Letrat e dashurise se Frida Kahlo per piktorin spanjoll, Jose Bartoli

Letrat e Frida Kahlo për Diego Rivera

“LAMTUMIRË KUKULLA IME” PËR ROMY SCHNEIDER NGA ALAIN DELON