Posts

Showing posts with the label MADS MIKKELSEN

Nese beson tek Odin dhe Thor, njerezit qeshin deri sa te vdesin. Nderkohe qe, eshte ok te besosh tek nje burre qe e ktheu ujin ne vere dhe qe eci mbi uje. - Mads Mikkelsen

Une mendoj se kuptimi i jetes eshte vete jeta. Ne nuk duam domosdoshmerisht qe ta dime se cfare ajo eshte, por ne duam qe ta jetojme ate. Me shprese, ne do te dalim nga ketu shpejt pa e njohur ate. - Mads Mikkelsen

Une jam nje fans i madh i filmit per nje arsye: sepse eshte pamor. - Nga Mads Mikkelsen

Cfare eshte rinia? Nje enderr. Cfare eshte dashuria? Permbajtja e endrres.

Kur dhelpra degjon britmen e lepurit, ajo vjen me vrap, por jo per te ndihmuar.

Shumica e gjerave qe bejme...shumica e gjerave qe besojme motivohen nga vdekja.

Emocionet njerezore jane nje dhurate nga kafshet tona paraardhese. Mizoria eshte nje dhurate nga vete njerezimi.

Une mendoj se kuptimi i jetes eshte vete jeta. Ne nuk duam domosdoshmerisht qe ta dime se cfare ajo eshte, por ne duam qe ta jetojme ate. Me shprese, ne do te dalim nga ketu shpejt pa e njohur ate. - Mads Mikkelsen