Posts

Showing posts with the label MARIA BERRIO

Grate qe jetojne ne pikturat e mia jane misherime te idealeve te feminilitetit. Keto jane grate qe une dua te jem: e forte, vulnerable, e dhembshur, e guximshme, dhe ne harmoni me vetveten dhe natyren. - Maria Berrio