Posts

Showing posts with the label MICHELANGELO ANTONIONI

Piero: Do te shihemi prape neser. Do te shihemi prape neser dhe pasneser.

Vittoria: Perse bejme kaq shume pyetje? Dy njerez nuk duhet ta njohin njeri-tjetrin shume mire nese duan qe te bien ne dashuri. Por, atehere, ndoshta, ata nuk duhet te bien fare ne dashuri.

Te gjitha keto skena jane xhiruar pa menduar rreth deshirave te shikuesit sepse ato perpiqen te tregojne te bukuren, te verteten dhe jo per te kenaqur ata qe shohin.

Shpesh per te kuptuar ne duhet te shikojme zbrazetine. - Nga Michelangelo Antonioni