Posts

Showing posts with the label MUSLIM MULLIQI

Muslim Mulliqi per ta ruajtur te bukuren, pikturen nuk e lemonte me ngjyre. Me ngjyre e ushqente.

Mes “Muzikanteve” te Ibrahim Kodres dhe “Motra Tone” e Kole Idromenos eshte “Hamalli” i Muslim Mulliqit.