Posts

Showing posts with the label NATYRA

Ne varemi nga natyra jo vetem per mbijetesen tone fizike. Ne varemi gjithashtu nga natyra per te na treguar rrugen per ne shtepi, rrugen jashte burgjeve te mendjeve tona. Ne kemi humbur duke bere, duke menduar, kujtuar, parashikuar; te humbur ne nje labirint kompleksitetesh dhe nje bote me probleme. Ne kemi harruar se cfare dine ende shkembinjte, bimet dhe kafshet. Ne kemi harruar se si te jemi - te qendrojne te palevizur, te jemi vetvetja, TE JEMI ATY KU ESHTE JETA - tani dhe ketu. - Eckhart Tolle

UNË JAM UJI NGA PENELOPE CRUZ

UNË JAM DHEU NGA EDWARD NORTON

UNË JAM SHTËPIA NGA REESE WITHERSPOON

UNË JAM QIELLI NGA JOAN CHEN

UNË JAM OQEANI NGA HARRISON FORD

JU FLET NATYRA NGA JULIA ROBERTS

UNË JAM MALI NGA LEE PACE

UNË JAM NJË LULE NGA LUPITA NYONG’O