Posts

Showing posts with the label PABLO PICASSO

Poezia “Arti i poeziae” - Nga Jorge Louis Borges

Disa piktore e transformojne diellin ne nje pike te verdhe, te tjere e transformojne nje pike te verdhe ne nje diell. - Nga Pablo Picasso

Piktura eshte thjesht nje menyre tjeter per te mbajtur nje ditar. - Nga Pablo Picasso

Pas shfaqjes se demit spanjoll, gjeli francez, gjithmone nje simbol gjallerie, fuqie virile, dhe veprimesh te guximta.

#pablopicasso

PERIUDHA BLU E PICASSO: NJË NGJYRË PLOT ME RËNDËSI - Bluja: Një ngjyrë melankolie, trishtimi dhe dëshpërimi

Poezia ‘Piktori dhe modelja’ nga Pablo Picasso

Poezia “Mengjesi i botes” - Nga Pablo Picasso

Poezi nga Pablo Picasso

A e dini ju se per cfare kendojne zogjte?

Hesht, mos thuaj asgje - Nga Pablo Picasso