Posts

Showing posts with the label PAUL CELAN

Poezia “Corona” - Nga Paul Celan

Floket e tu dallgezohen edhe nje here kur une vajtoj - Nga Paul Celan

Askush Nuk eshte deshmitar I deshmitarit - Nga Paul Celan

Brenda tyre kishte toke Dhe ata germuan - Nga Paul Celan

Poezia eshte nje lloj kthimi ne shtepi - Nga Paul Celan

Ne ajer, atje mbeten Rrenjet e tua, atje, ne ajer - Nga Paul Celan