Posts

Showing posts with the label PEDRO SALINAS

Zeri im prej teje - Nga Pedro Salinas

Gjashtedhjete minutat e saj ishin gjashtedhjete puthje te gjata, te ngadalta - Nga Pedro Salinas

Ndoshta po te perkedhel sepse eshte mjegull - Nga Pedro Salinas

Vdekje - Nga Pedro Salinas

E degjon se si luten per realitete, ato kafshe te tmerrshme - Nga Pedro Salinas

Cdo fjale qe kam shkruar - Nga Pedro Salinas

Nuk e di nese perqafimi yt eshte nje enderr apo realitet. - Nga Pedro Salinas

Per te jetuar nuk dua ishuj, pallate, kulla - Nga Pedro Salinas

Dhe po te perqafoj pa bere asnje pyetje - Poezi nga poeti spanjoll Pedro Salinas

Po, çdo gjë me tepri - Nga Pedro Salinas