Posts

Showing posts with the label PSIKOLOGJI

Narcizisti, Donzhuani dhe Kazanova

Cfare ndodh ne Vegas, mbetet ne Vegas

Nje Narciz ne shitje dhe suksesi i aromes se feromoneve

Pas marteses, im shoq filloi te flase gjithnje e me pak, duke me ngjallur zhgenjim, zemerim dhe depresion. Pak nga pak u shfaq kundershtari yne, televizioni; ne vend qe te bisedonim mes nesh, bisedonim me ekranin, te mbyllur ne nje vetmi rrapelluese...

Pasion do te thote...

Deshira perkundrejt nevojes

Me mire te digjesh sesa te zesh ndryshk.

A KE GUXIM TA PROVOSH? NGA SKYE C. CLEARY

EVOLUCIONI I MARTESËS NGA ALEX GENDLER

TRURI I DASHURUAR! NJËSOJ SIKUR DIKUSH TË JETË ME KAMPING NË TRURIN TUAJ! NGA HELEN FISHER