Posts

Showing posts with the label ROBERT BRESSON

Une perpiqem te mos mendoj se cfare do te filmoj diten tjeter. Nuk ndryshon nga piktura…nje piktor nuk e di se cfare do te jete penelata tjeter. Arti nuk mund te ekzistoje pa surprizen. - Nga Robert Bresson

Do te preferoja qe njerezit ta ndjenin nje film perpara se ta kuptonin ate. Do te preferoja qe ne fillim te ngjalleshin ndjenjat perpara intelektit. - Nga Robert Bresson

KINEMAJA DHE SJELLJA MEKANIKE E NJERIUT NGA ROBERT BRESSON

MBI KINEMANË NGA ROBERT BRESSON