Posts

Showing posts with the label ROGER SCRUTON

E bukura po zhduket nga bota jone sepse ne jetojme sikur ajo te mos kishte rendesi. - Roger Scruton

E VËRTETA, E MIRA DHE E BUKURA Nga Roger Scruton