Posts

Showing posts with the label SAFO

Poezia “Kopshti im” - Nga Safo

Poezia “Nuk ankohem” - Nga Safo

Poezia “Dhe këmbët e tyre lëvizin” - Nga Safo

Poezia “Megjithëse ato janë” - Nga Safo

Poezia “E mora lirën time dhe thashë” - Nga Safo

Ishin muzat nga Safo

Kalokagathia - Safo

Fatos, shpreso vetem te Fatosi nga Fatos Arapi, Poezi te zgjedhura 2005-2010, 2014, Neraida.

Përzgjedhje poezish nga Safo