Posts

Showing posts with the label SURREALE

#howardhawks #filippolippi #enkeledasuti Via @conformi_

#sandrobotticelli #janvanderstraet #enkeledasuti Via @conformi_

#marinaabramovic #driesvannoten #enkeledasuti Via @conformi_

Studim luleje nga @chogiseok #enkeledasuti

Procesi i dashurise nga @chogiseok #enkeledasuti

Endrrat e keqia nga @chogiseok

Ne ditet tona nga @chogiseok

Afer po kaq larg nga @chogiseok

Mona Lisa, 2016, Lui Bolin

Showbizi

Romanca eshte e lehte nga distanca dhe e veshtire kur shihet nen nje mikroskop.

Ndonjehere duhet te jemi vetem qe te jemi me te vertete se bashku.

Imagjinata jote mund te cmendet vetem nese e lejon ti.

Ekuilibri vjen me praktike.

Imagjinata jote mund te cmendet vetem nese e lejon ti.

Arti eshte arma e fundit ne luften kunder injorances.

Shkolla e notit

Argetimi epigjenetik

Kapja

Mendimtari i henes