Posts

Showing posts with the label TRANSHUMANIZMI

DEBATET MBI ZHVILLIMET E REJA TEKNOLOGJIKE, TRANSHUMANIZMIN DHE INTELIGJENCËN ARTIFICIALE: SI PO LIND RACIZMI I RI TEKNOLOGJIK

DEBATET PRO DHE KUNDRA TRANSHUMANIZMIT