Posts

Showing posts with the label UMBERTO ECO

Tmerri, Mbi artin e tragjedise, 1792, Fridrih Shiler

Nje bukuri pertej se mires dhe se keqes - Uilliam Shekspir

Gruaja e bukur - Xhovani Bokaco (1313-1375), Lirika

Nga hijeshia tek bukuia shqetesuese nga Umberto Eco

Kriza e dijes - Umberto Eco

Ana e ndritshme e arsyes, Imanuel Kant

Bukuria romantike - Umberto Eco

Aq hir, Jeta e Re, Dante Aligeri

Grate dhe pasionet, Umberto Eco