Posts

Showing posts with the label VETËDIJA

Kam filluar te mendoj se, ne fund te fundit, vetedija eshte njekohesisht parajsa dhe ferri yne.

Thelbi i Zen: ASKUSH NUK JETON NË BOTËN REALE! Nga Alejandro Jodorowsky

VETËDIJA, KRIJMTARIA DHE TRURI NGA DAVID LYNCH