Posts

Showing posts with the label WARSAN SHIRE

Poezia “Per grate qe jane te veshtira per t’i dashuruar” - Nga Warsan Shire

Cdo goje qe ke puthur - Nga Warsan Shire

A t’u desh shume kohe qe te me gjeje? Tani je ketu Mireseerdhe ne shtepi - Nga Warsan Shire

Ti mendon se une do te jem qielli i erret qe ti te jesh ylli? Une do te te perpije te gjithin - Nga Warsan Shire

Per grate qe jane te veshtira per t’i dashuruar - Nga Warsan Shire

Me vone ate nate mbajta nje harte mbi prehrin tim kalova gishterinjte e mi neper te gjithe boten dhe i pershperita ku te dhemb? ...u pergjigj kudo kudo kudo. - Warsan Shire

Une kam gojen e time meje dhe syte e tim eti mbi fytyren time ata jane ende bashke. - Warsan Shire

Jam e vetmuar ndaj bej gjera te vetmuara - Warsan Shire

Qendroj sepse ti je fillimi i nje endrre qe dua ta kujtoj - Warsan Shire

Nuk doja te deshtoja ne dashuri si prinderit tane - Warsan Shire

Ai i di te gjitha sekretet e mia dhe ende do qe te me puthe - Warsan Shire

Im ate doli nje pasdite dhe nuk u kthye me kurre - Warsan Shire