Posts

Showing posts with the label YUVAL NOAH HARAR

DEBATET MBI ZHVILLIMET E REJA TEKNOLOGJIKE, TRANSHUMANIZMIN DHE INTELIGJENCËN ARTIFICIALE: SI PO LIND RACIZMI I RI TEKNOLOGJIK

Si e shikojnë të ardhmen e njerëzimit dy mendimtarët e mëdhenj Yuval Harari dhe Thomas Friedman

Pjesa III (e fundit): Nacionalizmi përkundrejt globalizmit Nga Noah Harari